Ulaşılabilir Lüks: 5 Bütçe Dostu SUV Önerisi

En ünlü markaların SUV modellerini inceledik. İşte modernliği ve performansı birleştiren 5 bütçe dostu SUV önerisi...

Ulaşılabilir Lüks: 5 Bütçe Dostu SUV Önerisi

SUV segmenti tutkunlukları bilir, bir kez bu araçların tarzıyla tanıştıysanız çok zor vazgeçersiniz. Çünkü en standart SUV araçta bile etkileyici performans, konforlu iç dizayn, rahatlık gibi aklınızı başınızdan alacak avantajlar vardır. Eskiden sadece birkaç lüks markanın domine ettiği SUV pazarı, artık ana akım düzeyindeki markaların bile markajında… Ve güzel haber, iyi bir SUV sahibi olmak için artık küçük bir servet ödemeniz gerekmiyor. Sizler için modernliği ve performansı birleştiren 5 bütçe dostu SUV modeli seçtik. İşte önerilerimiz…

İtalyan Dokunuşu: Alfa Romeo Stelvio

İtalyanları nasıl bilirdiniz? Renkli, eğlenceye ve konfora düşkün, neşeli… İşte Alfa Romeo Stelvio da klasik bir İtalyan olarak renkli ve eğlenceli bir yaşam tarzı sunuyor. 280 beygir gücünde olan bu SUV otomobil, son güncellemeler ve donanımlarla başta BMW olmak üzere lüks segmentteki Alman markalarına yaklaşmaya başladı. Çekirdek aileler ve maceracı bekarlar için premium ve bütçe dostu bir öneri olarak yükselişine devam edeceğe benziyor.

Farklı ve Ayrıcalıklı: Mazda CX-5

Mazda CX-5, kalite, malzeme zenginliği ve tasarım bakımından üstün iç mekana sahip… Önden çekişli yapısına rağmen net ve tatmin edici bir yol tutuşu da sunuyor. 250 beygir turbo dörtlü motor, üst düzey donanım, iç tasarıma serpiştirilmiş kimi lüks detaylar aracı keyifli hale getirmiş. Mazda’nın standart motor teknolojisi olan “SKIACTIV” teknolojisi bu araçta da mevcut… Bu teknoloji sayesinde araç her damla yakıtta daha fazla güç üretiyor ve sürüş kalitesi olarak çok daha etkiliyor. Araç içi teknolojisinde de “made in Japan” havasını fazla fazla hissedebileceğinizi söyleyebiliriz.

Keskin  ve Uyumlu: Acura MDX

Yakın zamanda yeniden tasarlanan Acura MDX, ilk tanıştığımız günden bu yana keskin hatlarla kendini belli eden bir araç oldu. Standart SUV araçlar için sofistike duruş, yumuşak çizgiler gibi yakıştırmalarda bulunabiliriz. Ancak Acura MDX, bu gruba girmiyor. Bir kere aracın çok keskin, kendini belli eden, köşeli hatları var. Yine de bunun görünüme hoş bir karakter kattığını belirtelim. 19inç tekerlekleri, uzun dingil mesafesi, 290 p ve 267 lb-ft tork gücü ile performansın da hakkını veriyor. Yeni ve efektif güvenlik sistemleri, zengin eğlence menüsü diğer artıları… Otomobil uzmanlarından da tam not alan araç, her şekilde kesinlikle dikkat çekici…

Konforlu Sürüş Zevki: Mazda CX-9

Listenin ikinci Mazda modeli Mazda CX-9, oldukça şık bir SUV… Krom çizgiler ve alüminyum alaşımlı jantlarla desteklenmiş CX-9, boyutları itibariyle büyük bir SUV modeli. En virajlı yollarda bile kahraman gibi uçan bu araç, iç mekandaki geniş ve konforlu tarzıyla da benzersiz… 0-100 km/s hızlanmasını 10,1 saniyede tamamlayan CX-9, 6 ileri otomatik şanzıman ve Mazda aktif tork dağıtım sistemiyle de kusursuz yolculukların vazgeçilmez yol arkadaşı… Vites geçişlerini kolaylaştıran şanzıman yapısıyla kullanıcılarından tam not alan Mazda CX-9 ile konfor ve performansı üst düzeyde yaşayabilirsiniz.

Büyük ve Gösterişli: Toyota RAV4 Prime

Baştan uyaralım, daha kompakt ve mini boyutlara yakın SUV seviyorsanız, bu araç pek size göre değil… Toyota RAV4 Prime, oldukça heybetli ve büyük bir SUV modeli… Toyota RAV4 Prime, 42 mil’lik pil menzili ve 18,1 kWh pili ile bu heybetli görünümün aksine çok sessiz çalışıyor. 100km hıza 5,8 saniyede ulaştığı belirtilen araç, büyük bataryaya rağmen konforlu bir iç tasarım ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Bu modeli de seçeneklerinin arasında değerlendirebilirsiniz.